تفاوت های پارتیشن اداری تک جداره و دوجداره

تفاوت های پارتیشن اداری تک جداره و دوجداره

هنگام خرید پارتیشن اداری برای فضاسازی و نظم بخشیدن به دفتر کار انواع مختلفی از این نوع پارتیشن در دسترس است. هرکدام از انواع پارتیشن شیشه‌ای با توجه به نوع متریال مورداستفاده در ساختشان دارای کیفیت‌های مختلف و ویژگی‌های منحصربه‌فرد خود هستند. پارتیشن‌های شیشه‌ای از نظر نوع فریم بندی و شیشه‌ای که برای ساختشان به کار گرفته شده است از یکدیگر متمایز می‌شوند. البته روی صحبت ما در این مقاله بررسی کاربرد دو شیشه تک جداره و دوجداره در ساخت پارتیشن اداری است. قرار است در این مطلب دو نوع پارتیشن تک جداره و دوجداره را با یکدیگر مقایسه کنیم.

پارتیشن‌های شیشه‌ای علاوه بر بهینه‌سازی محیط کار شما و ایجاد بخش‌های مجزا در دکوراسیون آن هم نقش به سزایی ایفا می‌کنند. همان‌طور که در ابتدا اشاره کردیم این نوع پارتیشن اداری با توجه به نوع متریالی که در ساخت آن‌ها به کار می‌رود، کارایی‌های متفاوتی پیداکرده و برای نصب در دکوراسیون‌های مدرن و کلاسیک مناسب می‌شوند. همچنین نوع متریال به کار رفته در ساخت پارتیشن می‌تواند ویژگی‌های آن را تغییر دهد. برای مثال بعضی از انواع پارتیشن شیشه‌ای با توجه به نوع شیشه به کار رفته در ساخت علاوه بر بهینه‌سازی فضا در زیباسازی محیط و کاهش میزان سروصدا هم کارآمد هستند.

با توجه به این توضیحات انواع پارتیشن شیشه‌ای از نظر اجرا و نوع شیشه مورداستفاده به دو نوع پارتیشن تک جداره و دوجداره تقسیم‌بندی می‌شود. با این تفاوت کرد در ساخت انواع پارتیشن تک جداره از یک لایه شیشه سکوریت استفاده شده و در انواع دوجداره از دولایه شیشه سکوریت استفاده می‌شود؛ اما یکی از اصلی‌ترین سؤال‌ها هنگام سفارش ساخت پارتیشن شیشه‌ای این است که انواع پارتیشن تک جداره و دوجداره در کاربرد چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند؟ برای رسیدن به پاسخ این سؤال باید ابتدا به بررسی ویژگی‌های هرکدام از این دو نوع پارتیشن شیشه‌ای بپردازیم.

تفاوت های پارتیشن اداری تک جداره و دوجداره

ویژگی‌های پارتیشن تک جداره

  1. پارتیشن‌های شیشه‌ای تک جداره سبک هستند.
  2. برای طراحی، ساخت و اجرا به زمان کمتری نیاز دارند.
  3. در دو مدل فریم لس و فریم دار سفارش داده می‌شوند.
  4. امکان نصب پرده کرکره در این نوع از پارتیشن‌بندی وجود ندارد.
  5. پارتیشن‌های تک جداره به فضای کمتری برای نصب نیازمند هستند و در نتیجه برای اجرا در دفاتر کوچک پیشنهاد می‌شوند.
  6. در برابر سروصدا عایق بوده و سکوت لازم برای انجام کارهای اداری را فراهم می‌کنند.
  7. پارتیشن‌های شیشه‌ای تک جداره گزینه‌های کم‌هزینه‌تری به نسبت پارتیشن‌های دوجداره هستند.
  8. این نوع پارتیشن‌بندی دوام بالایی داشته و از مقاومت خوبی در برابر ضربه برخوردار است.

پارتیشن‌های شیشه‌ای تک جداره از حیث زیبایی بصری، سبک بودن و سادگی نصب و اجرا یکی از پرکاربردترین و محبوب‌ترین سیستم‌های پارتیشن‌بندی فضای اداری هستند. بد نیست اضافه کنیم که پارتیشن‌های تک جداره فریم دار از مقاومت بیشتری به نسبت پارتیشن شیشه‌ای تک جداره و فریم لس برخوردار بوده و در تمام بخش‌های شیشه به یک فریم آلومینیومی محدود می‌شود. وجود این فریم کمک می‌کند تا پارتیشن شیشه‌ای تک جداره و فریم دار عایق بهتری در برابر سروصدا باشد.

تفاوت های پارتیشن اداری تک جداره و دوجداره

ویژگی‌های پارتیشن دوجداره

  1. پارتیشن‌های شیشه‌ای دوجداره از دولایه شیشه سکوریت ساخته می‌شوند.
  2. پارتیشن دوجداره با دارا بودن دو لایه شیشه سکوریت عایق بهتری در برابر صدا هستند.
  3. پارتیشن دوجداره هم در دو مدل فریم لس و فریم دار تولید می‌شود.
  4. در انواع پارتیشن دوجداره فریم دار امکان نصب پرده کرکره وجود دارد.
  5. هزینه‌های ساخت پارتیشن‌های دوجداره به دلیل کارایی بهتر در عایق کردن صدا و استفاده از متریال بیشتر، بالاتر است.
  6. این نوع پارتیشن از انواع تک جداره سنگین‌تر بوده و در مقابل از مقاومت بالاتری برخوردار است.
  7. این نوع پارتیشن در انواع فریم دار برای نصب در فضاهایی با دکوراسیون کلاسیک پیشنهاد می‌شود.

دو نکته، دو تفاوت!

مهم‌ترین تفاوت ها میان پارتیشن تک جداره و دوجداره را می‌توان در این دو نکته خلاصه کرد.

  • انواع پارتیشن‌های دوجداره برای نصب در فضاهای پرسروصدا و پر رفت و آمد انتخاب مناسب‌تری هستند و انواع تک جداره برای نصب در دفاتر کوچک و خلوت‌تر پیشنهاد می‌شود.
  • هزینه‌های ساخت و اجرای پارتیشن دوجداره و تک جداره تحت تأثیر عوامل مختلفی است؛ اما به‌طورکلی انواع پارتیشن دوجداره از پارتیشن‌های تک جداره گران‌تر بوده و پارتیشن‌های دو جدار فریم دار به نسبت مدل‌های فریم لس هزینه بالاتری دارد.

با بررسی خصوصیت‌های این دو نوع پارتیشن شیشه‌ای (glass partition)حتماً متوجه شدید که هر یک از این پارتیشن‌ها برای نصب در یک فضای خاص بهترین هستند. قطعاً بهترین انتخاب برای شما آن گزینه ایست که ویژگی‌هایش با خواسته‌ها و معیارهای شما همخوانی بیشتری داشته باشد.

چقدر می پسندید؟
  • تلگرام
  • واتساپ
به نظر شما این پست خوب بود؟ اگر پسندیدید حتما امتیاز دهید!
چقدر می پسندید؟