طرز تهیه کیک تولد خامه ای در خانه حرفه ای اما ساده!
کیک تولد از جمله مهمترین بخشهای یک جشن تولد است که به هیچ عنان نمیتوان آن را نادیده گرفت. در واقع جشن تولد بیشتر وقتها با کیک آن به یاد میماند. البته هدیه ها هم نقش مهمی در بیاد ماندن جشن تولد دارند. شاید اولین گزینه خرید یک کیک از قنادی سر کوچه باشد اما اگر کدبانوی خانه باشید یا علاقه داشته باشید کیک تولد را خود تهیه کنید با این پست تا انتها همراه شوید. در این پست طرز تهیه کیک تولد خامه ای لایه ای بصورت حرفه ای آموخته میشود.
اگر تولدی در پیش است می توانید پیشنهادات کادو تولد زنانه را مشاهده نمایید.
کیک تولد انواع مختلفی دارد. شما میتوانید از کیک شکلاتی، وانیلی یا حتی میوه ای به عنوان پایه استفاده کنید. اما در اینجا اول طرز تهیه یک کیک وانیلی را آموزش میدهیم. دستوری که در این نوع کیک وانیلی وجود دارد بافتش کاملاً مناسب کیک لایه ای است که در مرحله خامه کشی به شما کمک خواهد کرد. مواد لازم برای کیک وانیلی نسبتاً ساده هستند و احتمالاً همه آنها را در خانه دارید. مقدار مواد گفته شده برای 16-20 مناسب است پس اگر تعداد مهمانها کمتر است، مواد را 2/3 کنید و کیک تولد را به صورت دو لایه تهیه کنید. طرز تهیه باترکرم یا خامه اینجا گفته نخواهد شد. خامه با سلیقه ایرانی ها بیشتر جور در می آید اما کار کردن با باتر کرم (که در اینجا استفاده شده) ساده تر از خامه است.
مواد لازم برای طرز تهیه کیک تولد خامه ای لایه ای
- کره 1 و 1/2 پیمانه (330 گرم)
- شکر 2 و 1/4 پیمانه (460 گرم)
- سفیده تخم مرغ 4 عدد
- اسانس وانیل 3 قاشق چایخوری
- آرد سفید 3 پیمانه (390 گرم)
- جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 2 و 3/4 قاشق چایخوری
- شیر 1 و 1/2 پیمانه
- باتر کرم یا خامه قنادی 5 پیمانه
در آخر مراحل کشیدن باتر کرم روی کیک تولد هم به صورت تصویری آموزش داده میشود. برای خامه هم از همین مراحل میتوانید استفاده کنید به جز مرحله آخر که با دستمال و اتوی فوندانت انجام میشود.
خرید اتوی فوندانت و بقیه لوازم کیک پزی
طرز تهیه کیک تولد خامه ای چند لایه
مرحله اول:
در ابتدا فر را روشن کنید و دمای آن را بر روی 175 درجه سانتیگرادبگذارید. کف سه قالب کیک 20 سانتی (یا یک قطور) را کاغذ روغنی بکشید و دیواره هایش را چرب کنید.
مشاهده و خرید انواع قالب کیک فانتزی
مرحله دوم:
کره و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و 2 دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید تا پوک شود. برای بهم زدن مواد هم میتوانید از انواع همزن استفاده نمایید. سپس سفیده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید (نه بیشتر). فرم مایه در این مرحله عوض میشود و کمی غلیظ تر میشود.
خرید انواع همزن از ارزان ترین فروشنده
مرحله سوم:
آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را در کاسه دیگری بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم:
حدود یک سوم از مواد خشک را به مایع اضافه کنید و با سرعت متوسط به هم بزنید تا مخلوط شود. سپس نصف شیر را اضافه و مخلوط کنید. به ترتیب یک سوم از مواد خشک، باقیمانده شیر و باقیمانده مواد خشک را بریزید و هر بار هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند. مایع در آخر غلیظ و براق به نظر خواهد رسید.
مرحله پنجم:
مایع کیک تولد را داخل قالب های کیک بریزید و سطح آن را با کاردک صاف کنید. اگر کاردک ندارید میتوانید از پشت قاشق برای صاف کردن استفاده نمایید. کیک ها را حدود 30-33 دقیقه در فر قرار دهید. کیک وقتی آماده است که خلال دندان از آن تمیز بیرون بیاید. اگر روی کیک ها کمی قهوه ای رنگ شد نگران نباشید.
مرحله ششم:
کیک ها را بعد از چند دقیقه از قالب خارج کرده ودرون یخچال قرار دهید. این کار باعث خنک شدن کیک تولد خواهد شد. آیسینگ (باترکرم یا خامه قنادی) را آماده کنید.
سر هم کردن کیک تولد خامه ای لایه ای:
1- اگر روی کیک ها پف کرده و گنبدی شکل شده با چاقو آنها را ببرید. (اگر از یک قالب عمیق استفاده کردید با احتیاط کیک را به صورت سه لایه هم اندازه برش بدهید).
2- یک تکه مقوای ضخیم هم اندازه با کیک یا کمی بزرگتر ببرید و روی سینی گردان (ظرف کیک خوری جدید) قرار دهید. روی مقوا مقدار خیلی کمی از خامه یا باتر کرم را بریزید و پخش کنید تا کیک به آن بچسبد و در حین کار جابجا نشود. سپس لایه اول کیک را وسط مقوا قرار دهید. یک لایه آیسینگ بکشید. سپس دو لایه بعدی را هم به همین ترتیب اضافه کنید. دور تا دور کیک یک لایه نازک آیسینگ بکشید و تا جای ممکن با کاردک صافش کنید. این لایه نازک برای این کیک تولد خیلی هم ضروری نیست. اما برای کیک هایی مثل کیک شکلاتی که بیشتر خرد میشوند باید حتماً این لایه آیسینگ پایه را داشته باشید.
3- حال ماسوره ساده پهن را به قیف متصل کنید و با آن یک لایه ضخیم آیسینگ را دور تا دور کیک بدهید. سعی کنید فشار یکنواختی به قیف وارد کنید تا ضخامت آیسینگ تغییر نکند.
مشاهده و خرید انواع ماسوره ارزان
4- با یک کاردک بزرگ دور تا دور کیک بکشید تا آیسینگ کاملاً صاف شود (اگر سینی گردان دارید کاردک را ثابت نگه دارید و آن را بچرخانید).
5- اگر جاهایی در آیسینگ شکاف وجود داشت با پالت کج کمی دیگر آیسینگ بردارید و این فضاهای خالی را پر کنید.
6- دوباره با کاردک دور کیک را صاف کنید و هر وقت لازم بود آیسنگ اضافه را از روی کاردک پاک کنید. کار را ادامه دهید تا آیسینگ دور کیک کاملاً صاف شود.
7- حال با استفاده از پالت آیسینگ اضافه که روی لبه کیک باقیمانده است را روی سطح کیک بکشید. این کار را برای دور تا دور کیک انجام دهید و در آخر روی کیک را تا جای ممکن صاف کنید.
8- این مرحله فقط برای باتر کرم قابل استفاده است، آن هم باتر کرمی که غلیظ باشد و وقتی با انگشت فشارش میدهید فقط مقدار کمی از آن به دست میچسبد. در غیر این صورت کرم به دستمال میچسبد و کار شما را خراب میکند. دستمال حوله ای ساده (بدون طرح) را روی کیک بیانداید و با اتوی فوندانت روی کیک بکشید تا آیسینگ صاف صاف شود. همین کار را برای دیواره کیک و لبه ها هم انجام دهید.
در آخر روی کیک با ماسوره ستاره ای شکوفه بزنید و در صورت تمایل روی کیک تولد ترافل رنگی بپاشید.
نکات قابل توجه در طرز تهیه کیک تولد خامه ای لایه ای:
1- حتماً روی کیک های پف کرده را با چاقو صاف کنید و بخش اضافه را برای خوردن کنار بگذارید.
2- برای بریدن کیک قطور به سه لایه یکسان، میتوانید از خط کش و خلال دندان استفاده کنید. در دو سه نقطه از دیواره کیک خط کش را قرار دهید و با خلال دندان روی محل مورد نظر علامت بزنید (بگذارید در این مرحله خلال دندان داخل کیک بماند). سپس با چاقوی بزرگ اره ای دور تا دور کیک را روی نقاط مورد نظر ببرید. در آخر هم وسط کیک را برش بزنید.
3- می توانید از شمع های رنگی برای تزئین کیک تولد استفاده کنید. برای بریدن کیک از یک چاقوی بزرگ و تیز استفاده کنید و پس از هربار برش چاقو را تمیز کنید تا چسبیدن مایه آیسینگ به چاقو باعث نازیبایی برشهای بعدی نشود.
اموزش درست کردن کیک خامه ای بدون فر
ممکن است در مکانی باشید که دسترسی به فر نداشته باشید و می خواهید کیک خامه ای درست کنید ، دستور پخت کیک خامه ای بدون فر ساده است و می توان به سادگی بدون فر نیز کیک خامه ای خوشمزه ای درست کرد.
برای تهیه ی کیک خامه ای بدون فر به مواد زیر نیاز داریم :
تخم مرغ (4 عدد)
آرد (1.5 پیمانه )
کره (85 گرم )
پودر قند یا شکر (2/1 پیمانه )
وانیل (8/1 قاشق چای خوری )
بیکینگ پودر (2 قاشق مربا خوری )
نمک ( 1 قاشق چای خوری )
پشیر ( 2/1 پیمانه )
مرحله اول : برای درست کردن کیک خامه ای ابتدا توجه کنید دما مواد به دمای محیط باشد و سپس با پلوپز یا قابلمه رو روی حرارت بگذراید و در آن را بگذراید تا دمای درونش گرم بشود.
مرحله دوم : سپس کره را با ادر مخلوط کنید و تاجایی که هم بزنید که مواد یک دست بشوند و رنگ کرده نیز سفید بشود.
مرحله سوم : تخم مرغ ها را اضافه کنید و بهم زدن ادامه دهید سپس وانیل را اضافه کنید.
مرحله چهارم : یک پیمانه و بکینگ پودر و نمک را به همراه هم طعمی که می خواهید کیک داشته باشد مانند دارچین یا پودر
کاکائو را مخلوط و چندین بار الک کنید تا مواد یک دست شوند و بعد این مواد را با شیر به صورت کم کم و ارامی مخلوط میکنیم .
مرحله پنجم : قابلمه یا پلوپز را بر میداریم و با کره چرب میکنیم و کاغد روغنی میزاریم و سپس مواد را به آن وارد میکنیم ، در درب ان دم کنی میزاریم و می گذاریم تا به مدت 60 دقیقه بپزد.
مرحله ششم: هنگامی که کیک پخت می گذاریم تا به مدت 15 دقیقه کیک سرد شود و سپس از قالب در می ارویم و همان مراحل قبل که توضیح دادیم را برای خامه زدن به ان تکرار کنیم.
سوالات متداول :
آیا می شود کیک خامه ای را بدون فر درست کرد؟
مواد کیک خامه ای را باید در یک قابلمه یا پلوپز بگذاریم که با کره چرب شده و کاغد روغنی میزاریم و سپس مواد را به آن وارد میکنیم ، در درب ان دم کنی میزاریم و می گذاریم تا به مدت 60 دقیقه بپزد.
با چه خامه باید کیک خامه درست کرد؟
خامه های قنادی برای کیک ها مناسب هستند که می توانید از وقنادی فروشی و یا فروشگاه ها به صورت بسته بندی تهیه کنید و در کیک تان استفاده کنید .
باتر کریم در کیک خامه ای چیست؟
شما می توانید به جای خامه قنادی از باتر کریم که ترکیبی از شیر ، پودر قند ، وانیل و کره کیک خامه ای درست کنید و برای طمع دار کردن آن نیز می توانید از پودر قهوه یا نسکافه و ... استفاده کنید.
برخی از محصولاتی که در تهیه این کیک تولد ممکن است به دردتان بخورد
- نحوه نمایش کالاها
قیمت کاردک شانه قنادی
مشخصات
- ابعاد15 × 29 × 29 سانتی متر
- وزن980 گرم
- جنسچوب
- دردارد
- تعداد طبقاتیک
- سطحتخت
قیمت قالب کیک مدل E56
ابعاد
۱۳×۸.۵×۰.۵ سانتیمتر
وزن
۵۰ گرم
رده بندی سنی
بالای ۳ سال
ابزار مهمانی مناسب برای
مهمانی
جشن تولد
جشن عروسی
جشن نامزدی
قیمت همزن دستی چرخشی
مشخصات
- وزن71 گرم
- کشور مبداء برندچین
- جنس بدنهاستیل
- جنس دستهاستیل
- سایر توضیحات– همزن دستی استیل
- – دسته بلند برای تسلط بیشتر
قیمت کیک خوری پاشاباغچه
مشخصات
- ابعاد19 × 32 × 32 سانتی متر
- وزن3233 گرم
- جنسشیشه
- دردارد
- تعداد طبقاتیک
قیمت کاغذ بهداشتی شیرینی پزی
مشخصات
- ابعادطول: 21.6 ، عرض: 11.5 ، ارتفاع: 9.5 میلی متر
- وزن166 گرم
- جنسپلاستیک
- قابلیت شستشو در ماشین ظرفشوییدارد
- سایر توضیحات– مناسب برای الک کردن آسان آرد
قیمت الک آرد هوم کت
مشخصات
- ابعادطول: 21.6 ، عرض: 11.5 ، ارتفاع: 9.5 میلی متر
- وزن166 گرم
- جنسپلاستیک
- قابلیت شستشو در ماشین ظرفشوییدارد
- سایر توضیحات– مناسب برای الک کردن آسان آرد
قیمت الک هوم کت کد 1600
- ابعاد23x11x10 میلی متر
- وزن200 گرم
- جنسپلاستیک
- قابلیت شستشو در ماشین ظرفشوییدارد
قیمت قالب برش کیک مدل n04 مجموعه 4 عددی
ابعاد
۱۳×۱۵ سانتیمتر
وزن
۱۰ گرم
قیمت بنر تم تولد طرح ساده بادکنک کد 203
ابعاد
۱x۱۵۰x۱۰۰ سانتیمتر
وزن
۴۸۰ گرم
ابزار مهمانی مناسب برای
مهمانی
جشن تولد
قیمت قالب کیک مافین کد n112
جنس :
تفلون
ویژگیهای نظافتی :
قابلیت شستوشو در ماشین ظرفشویی
اموزش درست كردن كيك خامه اي -مقدار خامه لازم برای کیک - کیک تولد خامه ای شیک - کیک خامه ای ساده - مدل کیک خامه ای ساده -
- اشتراک گذاری
- برچسب ها