ماهیتابه تفلون چیست؟
ماهیتابه تفلون با استفاده از مواد تفلون طراحی شده که یک پلیمر تجاری مقاوم در برابر اصطکاک ، گرما ، قوس الکتریکی ، رطوبت و مواد شیمیایی است. ماهیتابه تفلون که از سال 1954 وارد بازار شد ، در برابر دمای 327+ درجه تا -260 درجه مقاوم است.
ماهیتابه تفلون که از ویژگی های آن نچسب بودنش است ، به دلیل کاربردهای آسان در مدت زمان بسیار کوتاهی جای خود را در آشپزخانه ها باز کرد. درجه حرارت و فشار بسیار بالا ، پتاسیم خالص و فلزات قلیایی مانند سدیم مذاب یا محلول بر روی قالب تفلون تأثیر می گذارد. به همین دلیل بزرگترین دشمن ماهیتابه تفلون اجزای فلزی است.
انواع ماهیتابه تفلون
ماهیتابه تفلون بسته به خصوصیات غذا انواع مختلفی دارد. اندازه های ماهیتابه تفلون با توجه به نوع غذا متفاوت است. از ماهیتابه تفلون برای تهیه املت های عالی سر میز صبحانه می توانید استفاده کنید.
در ماهیتابه تفلون دو طرفه می توانید از پخش بوی ماهی هنگام سرخ كردن ماهی جلوگیری كرده و از پاشیدن قطرات روغن جلوگیری كنید. با ماهیتابه تفلون می توانید غذاهای مرغ ، گوشت را راحت تر و کاربردی تر بپزید.
ویژگی های ماهیتابه تفلون
ماهیتابه تفلون که با طراحی های کف آن و مقاومت در برابر درجه حرارت بالا ، دوام خود را حفظ می کند ، همچنین با طراحی دسته های عایق حرارت ، روند پخت را ایمن تر می کند.
ماهیتابه تفلون که کف ضخیمی دارد و گرما را به طور مساوی توزیع می نماید ، نه تنها با کوتاه شدن زمان پخت در مصرف انرژی صرفه جویی کرده ، بلکه به پخت غذاهای خوشمزه تر نیز کمک می کند.
چگونه برای اولین بار از ماهیتابه تفلون استفاده کنیم؟
اولین کاری که باید به محض خرید ماهیتابه تفلون انجام دهید شستن کامل آن با آب داغ و مواد شوینده است. باید قالب تفلونی را که شسته اید خشک کنید و سپس چند قطره روغن روی سطح داخلی ظرف بریزید و آن را با یک دستمال کاغذی پاک کنید. اگر این فرآیند ها را در اولین استفاده از سقف تفلون اعمال کنید ، باعث افزایش طول عمر و دوام سقف تفلون می شوید.
استفاده از ماهیتابه تفلون در حرارت زیاد ناخوشایند است. وعده های غذایی را باید روی حرارت متوسط یا کم طبخ کرد و باید به استفاده از ماهیتابه تفلون که با اندازه اجاق گاز متناسب هستند توجه شود.
نکات مهم در استفاده از ماهیتابه تفلون
در استفاده از ماهیتابه تفلون نکات مهمی وجود دارد که باید در نظر گرفت. اگر ظرف تفلون بدون هیچ گونه ماده ای روی اجاق گاز در معرض آتش سوزی قرار گیرد ، ممکن است مواد سمی مضر ایجاد شود.
ماهیتابه تفلون را باید با روغن آن روی اجاق گاز قرار دهید. اسپری پخت و پز برای تابه های تفلون توصیه نمی شود. اسپری های پخت و پز با گذشت زمان به سطح ظرف می چسبند و جدا کردن آن را غیر ممکن می کنند. به جای چنین محصولاتی ، توصیه می شود از کره یا روغن زیتون در ماهیتابه تفلون استفاده کنید.
اگرچه ماهیتابه تفلون با این جمله فروخته می شود که برای شست و شو در ماشین ظرفشویی مناسب است ، اما آب پر فشار می تواند ظرف را خراشیده کند. پس بهتر است که آن را با دست بشویید تا ماهیتابه تفلون شما دوام بیشتری داشته باشد. از ماهیتابه تفلون نباید با حرارت زیاد استفاده کرد.
علاوه بر این ، استفاده از ظروف مفتولی و فلزی برای تمیز کردن ماهیتابه تفلون می تواند سطح ظرف را خراشیده کند.