آشنایی با روش درست کردن مرغ سوخاری در منزل
- 4 مرداد 1401
- معرفی سایت
- 0 نظر
- روناک محمدی
غذاهای فست فودی امروزه جایگاه خاصی در میان افراد و خانوادهها پیدا کردهاند و و طرفداران خاص خود را دارند. تنوع این غذاها بسیار زیاد است و مزه جدید آنها هر کسی را به شوق میآورد تا حتی یک بار هم که شده این غذاها را امتحان کنند. مرغ سوخاری یکی از این غذاهای فست فودی است. مرغ سوخاری کنتاکی از معروفترین غذاها در کشور آمریکا است که روش پخت آن با روش پخت مرغ سوخاری معمولی یکسان نیست و در جزئیات خاصی با یکدیگر تفاوت دارند.
فست فودهای زیادی در کشور ما هستند که مرغ سوخاری درست میکنند و تحویل مشتری میدهند. اما رستوران تهران مرغ سوخاری با چندین سال سابقه در زمینه پخته مرغ سوخاری در صدر این لیست قرار دارد و در زمینه پخت مرغ سوخاری کنتاکی بسیار ماهر است. در این میان خیلی از افراد هستند که مایلند این نوع مرغ سوخاری را در منزل درست کنند. درست کردن مرغ سوخاری در منزل به سبک کنتاکی مراحل خاصی دارد که باید رعایت شود تا بتواند به مزه اصلی مرغ سوخاری کنتاکی برسد. البته بهتر است بدانید رستوران تهران مرغ سوخاری در حوزه پخت مرغ سوخاری در سطوح بینالمللی با رستورانهای معروف رقابت میکند.
مرغ سوخاری کنتاکی را در منزل بخورید!
طرفداران مرغ سوخاری کنتاکی فکر میکنند که برای خوردن این غذا لذیذ حتماً باید به رستوران مراجعه کنند و مزه اصلی کنتاکی را در آنجا بچشند. البته که این مسئله کاملاً درست بوده و سبک تهیه این نوع مرغ در رستوران تهران مرغ سوخاری کاملاً خاص است. اما شما میتوانید با رعایت جزئیات خاصی این غذا لذیذ را در منزل نیز تهیه کنید. تفاوت اصلی میان مرغ سوخاری کنتاکی با نوع معمولی در ادویه ترکیبی متفاوت آن است که باعث میشود طعم مرغ کنتاکی خوشمزهتر شود.
شما باید برای تهیه مرغ سوخاری کنتاکی مواد لازم آن را تهیه و طبق مراحل پخت آن پیش بروید. موادی که برای تهیه مرغ سوخاری کنتاکی لازم است شامل سینه مرغ، تخم مرغ، کورن فلکس، سیر، شیر، آرد سفید قنادی، ادویه آلسپایس یا فلفل شیرین، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه، پاپریکا و روغن است. البته بر اساس تعداد افرادی که شما میخواهید برای آنها مرغ سوخاری کنتاکی تهیه کنید، میزان این مواد نیز متغیر است. مراحل اصلی درست کردن مرغ سوخاری در منزل به سبک کنتاکی شامل موارد زیر است :
مرحله اول
در مرحله اول برای اینکه مرغ سوخاری کنتاکی درست کنید، باید تکههای مرغ را در اندازههای مشخصی برش بزنید و در یک ظرف بزرگ بریزید. البته بهتر است بدانید گوشت مرغ نباید بسیار ریز شود و بهتر است تکههای مرغ حالت درشت خود را حفظ کنند. درست کردن مرغ سوخاری در منزل نیازمند رعایت این نکات ریز و درشت است تا در نهایت مرغ سوخاری خوشمزه به دست بیاید.
مرحله دوم
پس از اینکه گوشت مرغ را در داخل ظرف قرار دادید، برای اینکه تکههای گوشت را طعمدار کنید، باید مقداری سیر در ظرف دیگری رنده نمایید. سپس سیر را همراه با شیر، ادویه آلسپایس، ادویه کاری، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک به طور کامل ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شوند. تمام این مراحل در رستوران تهران مرغ سوخاری برای درست کردن مرغ سوخاری کنتاکی انجام میشود تا مرغ سوخاری مزه لذیذ پیدا کند.
مرحله سوم
در این مرحله موادی که ترکیب شده را به گوشت مرغ اضافه و مواد طعم دهنده و مرغ را با دستتان به طور کامل ترکیب کنید تا مزه آن به تمام قسمتهای گوشت مرغ برسد. فرایند ترکیب کردن اهمیت زیادی در درست کردن مرغ سوخاری در منزل دارد. به نحوی که تمام قسمتهای مرغ باید مزه این مواد را بگیرد. در نهایت درب ظرف را با استفاده از سلفون به طور کامل بپوشانید و تا دو ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله چهارم
پس از گذشت زمان و طعمدار شدن گوشت مرغ ظرف را از یخچال خارج کنید تا به دما محیط برسد. در یک ظرف دیگر تخم مرغها را بشکنید و با استفاده از چنگال هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد سفید را در یک ظرف دیگر بریزید و کنار دستتان قرار دهید. همچنین کورن فلکس را به صورت تکههای درشت ببرید و در یک ظرف دیگری کنار دستتان بگذارید.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه را روی حرارت بگذارید و در داخل آن روغن بریزید. مقدار روغن باید آنقدر باشد که مرغها در هنگام سرخ شدن روی آن شناور بمانند. سپس تکههای مرغ را داخل آرد سفید بغلتانید. بعد تکههای مرغ را داخل تخم مرغ بغلتانید و در نهایت آن را داخل ظرف کورن فلکس بچرخانید. سپس مرغ را در روغن داغ بگذارید تا کاملاً برشته شود البته رنگ مرغها نباید قهوهای شود.
مرحله آخر
در نهایت مرغ سوخاری خارج شده از روغن را روی یک توری فلزی یا دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن به طور کامل گرفته شود و سپس آن را همراه با سس میل کنید.
مرغ سوخاری کنتاکی را آنلاین سفارش دهید!
درست کردن مرغ سوخاری در منزل یک روش کاملاً مناسب برای خوردن مرغ سوخاری است. اما یک روش دیگر نیز وجود دارد که شما میتوانید مرغ سوخاری کنتاکی را در منزل بخورید. رستوران تهران مرغ سوخاری زمینه سفارش آنلاین مرغ سوخاری را فراهم کرده است تا افراد علاقمند به این غذا لذیذ بتوانند آن را در هر نقطه از شهر تهران که باشند، تحویل بگیرند. مزه اصیل و بسیار خوش طعم این مرغ در رستوران تهران مرغ سوخاری بسیار متفاوت از آن چیزی است که از مرغ سوخاری معمولی انتظار دارید.
البته شعبههای رستوران تهران مرغ سوخاری در شهر تهران وجود دارد و شما میتوانید به صورت حضوری مراجعه کنید و از محیط بسیار دلپذیر این رستورانها لذت ببرید. علاوه بر این درست کردن مرغ سوخاری در منزل به سبک کنتاکی سختیهای خاص خود را دارد که شما با سفارش آنلاین نیازی به انجام این مراحل ندارید و مزه لذیذ آن را در هر جایی که باشید، میچشید. سایت رستوران تهران مرغ سوخاری برای سفارش آنلاین و آشنایی بیشتر با فرایند کار خود خدمات ویژهای به مشتریان خود ارائه میدهد که میتوانید به آن مراجعه کنید.