اجرای سقف بدون ستون در اصفهان، اینتل دک نسل جدید سقف های دال بتنی

چکیده : سبک سازی سازه با استفاده از سقف های باکیفیت اینتل دک به عنوان نسل جدید سقف های دال بتنی چند سالی است که رونق گرفته است، کاهش هزینه های ساختمان سازی و سبک سازی بنا از ویژگی های برتر سقف اینتل دک است.

سبک سازی سازه با استفاده از سقف های باکیفیت اینتل دک به سهولت انجام می شود. این سازه ها در دسته سقف های دال بتنی قرار می گیرند و از تیرچه های متعامد و به صورت درجا تشکیل شده اند. این سیستم بر اساس ساختارهای عمرانی داخل کشور بومی سازی شده و به همین خاطر در صنایع ساخت و ساز به وفور مورد استفاده قرار می گیرد.


محاسن و مزایای مهم این سازه ها تاثیر به سزایی در کاهش هزینه های جاری در روند ساختمان سازی بر جای می گذارند. در این گزارش در رابطه با این سقف ها اطلاعات بیشتری به دست آورده و با ویژگی های تخصصی این محصولات آشنا می شوید.

اجرای سقف بدون ستون در اصفهان، اینتل دک نسل جدید سقف های دال بتنی

مهمترین امتیازات استفاده از سقف اینتل دک

نیروهای متخصص اجرای سقف اینتل دک، مزایای مهم این محصولات را نیز به شما معرفی می کنند. برخی از مهمترین محاسن این سازه های بومی ایرانی را در زیر مشاهده می کنید:

  • کاهش ضخامت سقف، با استفاده از آن ها ضخامت سقف ساختمان های مورد نظر کاهش می یابد؛ مقاطع این سقف ها با شکل گیری l، ساختار نامتقارنی پیدا می کنند که سبب کاهش ضخامت این سقف ها می شود.
  • اینتل دک عایق صوت و حرارت است و به همین خاطر نیز برای عملکرد جذب صدا در ساختمان هایی که به این قابلیت نیاز دارند، مورد استفاده قرار می گیرد. فرم هندسی این سازه ها و مصالح به کار رفته در آن ها سبب ایجاد چنین ویژگی در سازه های اینتل دک شده است.
  • سهولت در امر اجرای سقف های اینتل دک و کاهش خطا در این فرایند اجرایی از مهمترین امتیازات استفاده از این محصولات به شمار می رود. یک تیم اجرایی نیمه متبحر نیز قادر به اجرای این سقف ها در محیط ساختمان خواهد بود. در نصب آن ها از شابلون های مخصوص اینتل دک استفاده می کنند و این مسئله درصد خطای اجرا را به حداقل می رساند.
  • توجیه اقتصادی سقف اینتل دک نیز بر میزان استفاده از این سازه های ساختمانی می افزاید. با استفاده از این اقلام ساختمانی، میزان میلگرد و بتن مورد نیاز به طرز قابل توجهی کاهش می یابد. با استفاده از این سازه ها امکان اجرای کنسول های بلند نیز فراهم خواهد بود؛ در اجرای این دهانه ها نیازی به ستون های میانی نخواهد بود.  کاهش ستون های سازه نیز بر صرفه اقتصادی این روش می افزاید.

اجرای سقف بدون ستون در اصفهان، اینتل دک نسل جدید سقف های دال بتنی

مراحل اجرای سقف اینتل دک

در بررسی عملکرد در مقابله با زلزله، به تاثیر بالای روند اجرای این سازه ها در مقاومت ساختمان پی بردیم. به همین خاطر باید به فرایند اجرای این سقف ها دقت داشته باشید و روند اجرای آن ها را مرحله به مرحله دنبال کنید.

  1. مرحله اول قالب بندی این سقف با استفاده از سازه های از پیش تعیین شده
  2. مرحله دوم، چینش بلوک های تحتانی و قرارگیری آن ها در کنار اسپیسر ها
  3. در مرحله سوم، میلگرد گذاری تحتانی سازه انجام می گیرد.
  4. مرحله پنجم مربوط به نصب سازه های میلگرد فوقانی است.
  5. در بخش بعدی بتن ریزی سازه ها انجام می شود و فرایند ساخت و اجرای سقف های اینتل دک به پایان می رسد.

اگر شما هم به دنبال اجرای سقف وافل در اصفهان هستید، توصیه می کنیم حتما قبل از طراحی سازه و اجرای پروژه در رابطه با تکنولوژی های جدید دیگری همچون اینتل دک نیز تحقیق کنید، مهندسین شرکت فنی و مهندسی نوسا به عنوان نمایندگی اینتل دک اصفهان آماده پاسخ گویی به سوالات شما می باشند.

بررسی خیز منفی سقف اینتل دک

در این نوع سقف، ایجاد خیز منفی از اهمیت بالایی برخوردار است. این خیزهای بلند مدت پس از اعمال بار که در خلاف وارد می شوند، جبران شده و برطرف خواهند شد. برای انجام محاسبات مربوط به خیزهای بلند این سقف از نرم افزارهای اصولی طراحی سقف اینتل دک استفاده می شود. این میزان خیز در پلان های تنظیم شده در این نرم افزارها مشخص خواهد شد.
بررسی یک سقف استاندارد
از سازه های سقف ساختمانی، انتظارات متعددی می رود؛ یک سقف باید در وهله اول مقاومت سازه ای مورد نظر را داشته باشد و امنیت آن در برابر ارتعاشات ناشی از زلزله تضمین شود. همچنین این سازه ها باید توان تحمل بارهای طبیعی ساختمان را نیز داشته باشند.
این سقف ها باید الزامات آسایش و آرامش ساکنین ساختمان را نیز فراهم کند. همچنین سازه های سقف با استفاده بهینه از فضا،  افزایش متراژ مفید سازه،  افزایش ارزش افزوده ساخت  و… در جریان ساختمان سازی تاثیر مثبتی بر جای می گذارند. سقف های اینتل دک با رعایت کلیه پارامترهای یاد شده، از استانداردترین سازه های سقفی محسوب می شوند. پیش تر به مزایای این سیستم در عایق بندی صدا و حرارت اشاره کردیم. در ادامه توضیحات فنی این قابلیت های اینتل دک را بررسی می کنیم.

اجرای سقف بدون ستون در اصفهان، اینتل دک نسل جدید سقف های دال بتنی

مزایای اکوسیستمی اینتل دک

ایمنی و آسایش ساکنین از مهمترین اهداف هر ساختمان ساز حرفه ای است. از این رو سازه هایی که در این عرصه مورد استفاده قرار می گیرند، باید پاسخگوی عملکرد صدابندی و اکوسیستمی ساختمان باشند. در این زمینه ضوابط متعددی نیز در مقررات ملی ساختمان سازی درج شده است.
صدا بندی هوا بردی و صدابندی کوبه ای از مهمترین روش های اجرای این اکوسیستم در محیط ساختمان هستند. درصد بندی هوابردی، به مسئله انتقال صوت به فضاهای مختلف محیط ساختمان توجه می شود. در مدل کوبه ای، به صداهای ناشی از ضربات ناگهانی و سیگنال های مربوط به آن توجه می شود؛ صداهایی مانند دویدن، افتادن اجسام سنگین بر زمین و… در این حیطه مورد توجه قرار می گیرند. برای رسیدگی به این شاخص، استاندارد ملی 8834 تدوین شده که از آن به عنوان تراز فشاری کوبه ای یاد می شود.

جمع بندی

در این گزارش مروری اجمالی بر ساختار سازه های اینتل دک از شرکت فنی و مهندسی نوسا نمایندگی اینتل دک اصفهان داشتیم؛ این سازه ها در سال های گذشته صنعت ساختمان سازی را تحت تاثیر قرار داده و بخش اعظمی از فرایندهای عمرانی کشور ما را پوشش داده اند.

سقف های اینتل دک به بسیاری از نیازهای ساکنین ساختمانی پاسخ می دهند و به همین خاطر به عنوان یکی از استانداردترین سقف های مورد استفاده در کشور معرفی می شوند. با مطالعه این گزارش به ویژگی های فنی این سازه ها و هزینه های اقتصادی آن ها برای استفاده در عملیات ساختمان سازی پی می برید. این سازه ها، تحولی عمیق در عرصه عمران به وجود آورده اند.

چقدر می پسندید؟
  • تلگرام
  • واتساپ
به نظر شما این پست خوب بود؟ اگر پسندیدید حتما امتیاز دهید!
چقدر می پسندید؟